Liv Karin Linnerud – Samboeren min er helt sjokkert

Tidligere var Liv Karin Linnerud (72) kranglete i kroppen og mye stillesittende. I dag er hun sprekere enn de fleste, og sitter sjelden stille. – K2 Vitamin Trippelfunksjon har bedret livet mitt, forteller hun.

– Jeg følte jeg hadde prøvd det meste, men det var ingenting som fungerte. Det var et ork å reise seg opp etter jeg hadde satt meg ned, og det tok lang tid før jeg fikk gått meg i gang igjen, beskriver Liv Karin.

– Det var samboeren min som hadde lest om vitamin K2, og foreslo at jeg skulle prøve det. Jeg tenkte at det ikke skadet å prøve, så jeg begynte å ta det. Etter noen måneder kunne jeg holde tempoet oppe.

Les de siste nyhetene -

– Jeg er veldig fornøyd med produktet som også inneholder vitamin D3.

Pusser opp selv

Og at hun er sprek er ingen overdrivelse. På tomten sin i Skiptvet har den kreative damen satt opp både spa og ”kosebu”. Alt er gjenbrukte materialer, som Liv Karin selv har båret over tomta. I tillegg har hun pusset opp en hel masse – det meste gjør hun helt selv.

– Jeg elsker å holde på med ting. Interiør både inne og ute – jeg liker å holde meg aktiv og jobbe med kroppen. Skapertrangen er stor, og det er så deilig å ha muligheten til å holde på med det jeg trives med.

– Samboeren min er helt sjokkert, det hender faktisk han ber meg roe meg ned, men det trenger jeg jo ikke – jeg er jo i kjempeform!

I tillegg til fysisk arbeid, er Liv Karin mye ute i naturen.

– Jeg trives veldig godt på fjellet, så hver høst så tar jeg med meg en venninnegjeng og går lange turer i Golsfjellet. På vinteren går jeg på ski der. Ellers holder jeg meg i form med å svømme og gå turer her hjemme, forteller hun.

Liv Karin har hatt et rikt og variert yrkesliv. Hun har vært designer for eget merke, pusset opp restauranter og barer og jobbet på sykehjem, for å nevne noe. I dag er hun pensjonist, men tar fremdeles på seg noen interiøroppdrag.

– Jeg ommøblerer stadig. Noen ganger når jeg er på besøk hos folk også, sier hun med et glimt i øyet.

– Jeg er så takknemlig for alt jeg nå får ut av livet. Sånn som det var før vil jeg aldri ha det igjen. Det første jeg gjør hver eneste morgen er å ta min K2 Vitamin Trippelfunksjon.

  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning.
  • Vitamin K2 med vitamin D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon
  • Vitamin K2 med vitamin D3 støtter immunsystemets normale funksjon

Anbefaler å teste selv

– Jeg anbefaler alle å teste K2 Vitamin Trippelfunksjon. Men de må gi det litt tid. Man kan ikke begynne på vitaminer og forvente forandring etter bare noen uker, men effekten er virkelig verdt å vente på, understreker Liv Karin.