Tom Erling (56) forteller om fire forbedringspunkter

– Jeg føler at på grunn av K2 Vitamin Trippelfunksjon er jeg i stand til å holde følge med alt som skjer både i hverdagen og på jobb.

Slik har det dog ikke alltid vært. For mange år siden var Tom Erling med i en MC-ulykke, og skadet foten. Dette førte til mange nye utfordringer.

– Det ble vanskelig å gå på hardt underlag. I tillegg ble jeg fort sliten, og kroppen var stiv og lite medgjørlig

Bestemte seg for å teste kosttilskudd

Etter å ha lest om virkningen av kombinasjonen av vitaminene K2 og D3, bestemte Sørlid seg for å teste om dette kunne ha noe for seg.

Når Tom Erling først bestemmer seg for noe gjør han det grundig. Han skulle gi det nye produktet tre måneder før han bestemte seg for om det var verdt å fortsette.

Han gikk derfor til innkjøp av en dagbok som skulle brukes til dette. Han beskrev i dagboken hvordan han hadde det før han begynte med produktet. Det ble totalt fire forbedringspunkter som han kunne krysse av på etter hvert som tiden gikk.

Når de tre månedene var gått oppsummerte Tom Erling det slik: ”Jeg merker at det er lettere å stå opp når klokka ringer. Jeg har mer overskudd og kroppen er merkbart mer medgjørlig.  I går gikk jeg en tur på kvelden, og til tross for flere lengre partier med hardt underlag, følte jeg at foten fungerte perfekt. For en lettelse!”

– Det er helt supert å føle seg som seg selv igjen, forteller den blide 56-åringen. Han skulle likevel ønske at flere menn torde å teste ut naturlige kosttilskudd.

– Tilbakemeldingene fra kameratene mine når jeg forteller dem at jeg bruker kosttilskudd er at de synes det er tullete.

Noe som damer holder på med. De har rett og slett ledd litt av meg. Men de kan bare le, jeg kjenner jo at jeg har effekt.

Så jeg håper de våger å prøve selv, da får de se, sier han

  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 med vitamin D3 bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin K2 med vitamin D3 støtter immunsystemets normale funksjon

Båt, hest og Harley

Til daglig jobber han som produksjonsleder i trykkeribransjen, og kjører sin Harley Davidson til og fra.

– Det blir en guttetur med motorsykler hvert år. I fjor reiste vi en gjeng til Gotland. Ellers legges det ned mye tid i båten jeg eier med en kompis i Oslofjorden. Vi har faktisk hatt den sammen i 23 år nå.

Til tross for at både MC og båt kan være tidkrevende hobbyer, slår det likevel ikke tiden som legges ned i stallen.

– Yngstedatteren vår på 17 år har hest og driver aktivt med sprang. Så jeg er hestepappa med alt det som følger med, humrer Tom Erling som dessuten nylig har blitt bestefar for andre gang.

– Det er ingen tvil om at jeg må fortsette å henge med i mange år til, så K2 Vitamin Trippelfunksjon tør jeg ikke slutte med