K2 Vitamin Trippelfunksjon, kvalitet i hver kapsel

K2 Vitamin Trippelfunksjon er Rolls-Royce av kosttilskudd, kvalitet er i hver eneste kapsel. Vi er stolte av å kunne levere det beste K2 Vitamin-produktet på markedet.

Våre kunder er stolte og fornøyde brukere, etter de startet med K2 Vitamin Trippel funksjon har det aldri passet bedre med ordtaket; Morgenstund har gull i munn 

Så hva er K2 Vitamin Trippelfunksjon?

Vitaminer er organiske forbindelser med en rekke viktige funksjoner i kroppen De fleste vitaminer må tilføres gjennom kosten ettersom kroppen ikke klarer å lage dem selv.

Vitamin K2 bidrar til normal benbygning. Vitamin D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon. Vitamin D3 støtter immunsystemets normale funksjon.

Vitamin K samarbeider med celler som produserer proteiner, dette gjelder proteiner som stanser blødninger og proteiner som bygger kalsium inn i skjelettet vårt.

Vitamin D sikrer opptak av kalsium i tarmen og bidrar til normal muskelfunksjon.

Siden tidlig på 1900-tallet har det vært kjent at vitamin D øker opptaket av kalsium og fosfor i tarmen.

Nye kostvaner med lite fet fisk samt redsel for soleksponering kan være årsak til mangel på dette vitaminet. K2-vitamin dannes av bakterier i tarmen, men vi kan også finne vitaminet i matvarer som lever, muggoster og egg. Den japanske retten natto, som er gjærede soyabønner, natto er spesielt rik på K2-vitamin, men det er kanskje ikke mat som står på hverdagsmenyen hos folk flest.

Kroppen trenger vitaminer for å fungere, og vitamin K er et viktig næringsstoff som de andre vitaminene.

Vitamin K, som er et fettløselig vitamin er betegnelsen på to ulike naturlige former: K1 og K2. Selv om fettløselige vitaminer holder seg lenge i kroppen og fungerer som et reservelager dersom du har vitaminmangler, er absorpsjon av både K1 og K2 vitamin relativt lav, og omsetningen rask. Derfor er det viktig med en regelmessig tilførsel av K vitaminer. Det kan enten gjøres gjennom et variert kosthold eller ved å ta vitaminet i form av kosttilskudd.

Anbefaler K2 Vitamin Trippelfunksjon til alle

Marit Tislevoll Andersen (58) fra Rygge;  Nå har jeg brukt K2 Vitamin Trippelfunksjon helt siden jeg oppdaget at det var noe som het det. Det er cirka 3 år siden nå, og jeg anbefaler det til alle jeg kjenner, forteller den spreke dama,

Om produktet -

 

Husk at K2 Vitamin Trippelfunksjon også inneholder dagsbehovet for vitamin D3, et vitamin nordmenn burde få inn ekstra mye av.

Det er sjeldent at voksne får mangel på vitamin D, men likevel viser undersøkelser, både nordiske og fra andre land, at en stor del av den eldre befolkningen har utilfredsstillende vitamin D-lager. En del av årsaken kan være at de ikke tilbringer nok tid ute i sola, men også at det er mangler i kosten.

Prøv kvalitetsproduktet K2 Vitamin Trippelfunksjon i dag

  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning.
  • Vitamin K2 med vitamin D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon
  • Vitamin K2 med vitamin D3 støtter immunsystemets normale funksjon