Marit Tislevoll Andersen – Er 100 % sikker på at K2 Vitamin Trippelfunksjon fungerer

– Dette tar jeg for å ha det bra og for å kunne leve det aktive livet jeg ønsker

Marit Tislevoll Andersen (58) lever det idylliske småbruklivet på Råde i Østfold. Her dyrker hun alt fra fersken til stikkelsbær og aronia. Hun er glad for at hun fremdeles kan holde på aktivt med gårdsdrift, til tross for at det innebærer en del fysisk arbeid.

Startet med K2 Vitamin Trippelfunksjon uten å ane hva hun skulle forvente

– Nå har jeg brukt K2 Vitamin Trippelfunksjon helt siden jeg oppdaget at det var noe som het det. Det er cirka 2 år siden nå, og jeg anbefaler det til alle jeg kjenner, forteller den spreke dama, og legger til at hun liker kosttilskuddet veldig godt.

Men at Marit kan holde på med alt arbeidet på gården, har ikke vært en selvfølge for henne.

– Jeg fikk jeg ubehag på fremsiden av leggene hver gang jeg gikk tur. Da måtte jeg stoppe og ta pauser for å komme meg gjennom. Derfor er det så viktig for meg å forebygge dette ved å holde meg aktiv.

– Jeg ville aldri gått god for et produkt på denne måten hvis ikke jeg var 100 prosent sikker på at det virker. Dette kan jeg med hånden på hjertet anbefale. Om noen skulle ha spørsmål, er de velkomne til å ta kontakt med meg privat. Hvis jeg kan hjelpe noen er det veldig hyggelig, smiler Marit.

Tar 1-3 kapsler hver dag, hele året

– Jeg tar mellom en og tre kapsler hver eneste dag, hele året. Akkurat nå tar jeg to kapsler. Hvis jeg derimot føler at jeg trenger litt mer energi, eller jobber mye, øker jeg til tre. Dette fungerer veldig bra for meg, forklarer Marit.

  • K2 vitamin bidrar til å opprettholde normal benbygning.
    K2 vitamin med D3 vitamin bidrar til å støtte god muskelfunksjon.
  • K2 vitamin med D3 vitamin støtter immunsystemets normale funksjon.

– For meg tok det et par måneder før jeg merket Trippel K2-effekten, men ei jeg anbefalte det merket det allerede etter et par dager.

Nå som en hektisk periode står for tur på det travle småbruket, er det viktig at Marit er i god form.

Les de siste nyhetene -

-Føler jeg kan takke K2 Vitamin Trippelfunksjon for at jeg kan være så aktiv

– Vi er i gang med å innrede et hobbyrom for å lage egne fuglekasser, fuglehytter og fuglecampingvogner nå. Dette kommer i tillegg til krydderurter, grønnsaker, frukt, bær og bier som også er på gården.

Det er ingen tvil om at det er full sving i ”Småbruket på Heia”, men Marit er ved godt mot.

– Jeg sover i en hytte i hagen, og spretter opp hver eneste morgen. Det kunne jeg ikke gjøre tidligere, da måtte jeg alltid gå meg i gang og få i meg noe varm drikke. Med K2 Vitamin Trippelfunksjon tilskudd hver dag har jeg det bra, avslutter den blide damen.

Ingen skjulte kostnader

Mange kosttilskudd har en dårlig uvane å skjule den faktisk prisen på produktet.

Ikke når du kjøper et kvalitetsprodukt med gullstempel.

Vi tilbyr produktet på abonnement slik at du får produktet rett i postkassen. For at du skal få en god start har vi et velkomstilbud hvor første pakke koster 298,- + porto på kr 39,50. Deretter vil du motta en ny forsendelse hvert kvartal for kun 596,- + kr 39,50 i porto .  Du har ingen kjøpeplikt og kan når som helst stoppe videre abonnementet.

Vi håper du blir 100% fornøyd.