Kundeservice

Vi er her for å hjelpe deg

Har du noen spørsmål om K2 Vitamin Trippelfunksjon? Ønsker du å bestille for første gang? Vil du endre eller fryse abonnementet ditt? Ikke nøl med å kontakte oss – vi hjelper deg med hva det skal være.

Du kan ringe til oss på kundeservice alle hverdager mellom klokken 8 og 16 på 38 79 51 00

Vi vil også høre fra deg hvis du har noe på hjertet, om det så er ris eller ros. Hver eneste  tilbakemelding vi får, hjelper oss å bli bedre.

Om leveransen din

Som abonnement hos Naturlig Styrke AS mottar du K2 Vitamin Trippelfunksjon hjem i postkassen din en gang hver tredje måned. Abonnementet løper til du sier det opp selv, og du kan når som helst stoppe eller fryse abonnementet ditt. Hvis du ønsker, kan du også hoppe over en forsendelse eller utsette en pakke.

Du kan endre uten å si opp

Vil du ha flere forsendelser, eller hoper pakkene seg opp? Da kan du kontakte kundeservice på telefon eller e-post og enten utsette, fremskynde eller endre frekvensen på forsendelsene akkurat slik det passer deg best.

Retur av varer

Dersom du returnerer varene innen angrefristen på 14 dager, får du pengene tilbake. Returportoen betales av avsender.

Oppsigelse etter første leveranse

Hvis du ikke ønsker å fortsette som abonnent etter at du har mottatt den første pakken din må du gi beskjed snarest, og senest 20 dager etter at den er mottatt.

Reklamasjon

Mottar du en pakke som er skadet eller feilekspedert, kan du sende den i retur sammen med fakturaen din slik at vi kan sende deg en ny pakke.