Inger Anita Eriksen – Uten kranglete kropp er humøret på topp

– Jeg kommer ikke til å slutte med K2 Vitamin Trippelfunksjon, forteller Inger Anita Eriksen (61) fra Fauske.

Den kreative 61-åringen er utdannet både interiørkonsulent og renholder.

– Jeg har slitt veldig mye med en kranglete kropp, og fikk derfor forslag om å begynne med K2 Vitamin Trippelfunksjon.

– Har det veldig bra om dagen

– Jeg merket raskt bedring. Jeg vet det sies at det skal ta tre-seks måneder å merke noe, men for meg gikk det mye raskere. Jeg er heller ikke i tvil om at det er K2 Vitamin Trippelfunksjon som hjelper meg, for jeg har forsøkt å slutte to ganger. Jeg klarte meg ikke uten K2 i mer enn tre uker noen av gangene.

  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 med vitamin D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon
  • Vitamin K2 med vitamin D3 støtter immunsystemets normale funksjon

Har brukt produktet i mange år!

Nå har Inger Anita brukt K2 Vitamin Trippelfunksjon som tilskudd til normal kost siden 2014. Hun tar to kapsler hver eneste dag.

– Livskvaliteten er mye bedre, og når jeg har fortalt leger og spesialister om at jeg tar dette vitaminet er det ingen som har hatt noen innvendinger mot det. Inger Anita legger til at hun lever et normalt liv.

– Jeg lever nok ganske på snittet. Jeg spiser helt normalt, og er helt normalt aktiv, verken mer eller mindre. Jeg liker å holde på med kreative hobbyer som maling, eller å være sammen med barnebarna mine, forteller Inger Anita.

Hun har hele veien tatt målinger hos legen for å følge med på helsen. – Resultatene har holdt seg stabilt hele veien, forteller hun fornøyd.

Bevegligheten har blitt mye bedre!

61-åringen har slitt med dårlig bevegelighet. Takket være K2 Vitamin Trippelfunksjon, som også inneholder vitamin D3, er bevegeligheten blitt mye bedre.

– Nå kan jeg egentlig gjøre det meste. Jeg lever et veldig rikt liv, og takket være K2 Vitamin Trippelfunksjon, så klarer jeg å holde det ved like.